About Me

Areel seorang manusia (bukan Alien macam Alienware ek), seorang hardcore games atau gamer tapi level amaturlah ada juga masuk tournament yang kecik-kecik je secara perseorangan, bukan seorang mat rempit hanya memandu secara berhemah hehe, bukan kaki awek dan bukan seorang yang jiwang ala-ala seorang kasanova yelah tak minat dengan awek-awek ni buat habis beras je, suka melepak seorang diri kekadang nak hiburkan hati lepak pulak dengan kawan-kawanlah, seorang yang tak berharta macam anak orang kaya so Areel takleh nak itu atau ini, sekarang mungkin boleh jadi seorang blogger hehe habis terpengaruh dengan blog-blog ini. So sesiapa nak kenal pun boleh takde masalah melainkan anda yang bermasalah, anda jika nak berkawan mestilah boleh tahan dengan karenah Areel kalau takleh layan ha tak jamin anda boleh kekal lama dengan Areel hahaha.

Em ni hanyalah draft saja so nanti ada mood baru boleh ubah hehehe