Menara Ilham (IB Tower)

Menara Ilham (IB Tower)

Menara Ilham (juga dikenali sebagai Menara Ilham Baru, atau disingkat Menara IB) adalah sebuah bangunan pencakar langit yang terletak di Jalan Binjai berhampiran Jalan Ampang yang terkenal di Kuala Lumpur, Malaysia. Menara ILHAM 60 tingkat dan tingginya 274 meter (899...
The Exchange 106 (TRX Signature Tower)

The Exchange 106 (TRX Signature Tower)

Sejak naik MRT balik ke rumah ni memang akan lalu kat TRX stesen tp tak pernah turun pun, pemandangan dari Taman Pertama memang akan nampak sedikit je tapi kalau lepak kat area Berjaya Times Square memang nampak lebih jelas menara TRX ini atau nama officialnya adalah...
Menara PNB 118 (KL 118)

Menara PNB 118 (KL 118)

Hari ini aku nak bercerita sikit pasal Menara PNB 118 ni walaupun aku bukan reti sangat pasal seni arkitek sekolah pun tak tinggi macam menara ni. PNB 118, nama pun dah tunjuk berapa tingkat dia nak buat so akan ada 118 tingkat untuk ofis dan jugak akan ada hotel...
Menara Affin Bank Baru Di TRX

Menara Affin Bank Baru Di TRX

Hi guys, Hari ini mari kita bercerita tentang menara baru Affin Bank di TRX mostly akan jadi ibu pejabat, ala dekat dengan menara 106 yang hangat ketika pemerintahan kerajaan sebelum ini. Okay Affin Bank beli tanah dekat sini dengan berharga RM255M mostly akan menjadi...