0

Menara Affin Bank Baru Di TRX

Hi guys,

Hari ini mari kita bercerita tentang menara baru Affin Bank di TRX mostly akan jadi ibu pejabat, ala dekat dengan menara 106 yang hangat ketika pemerintahan kerajaan sebelum ini. Okay Affin Bank beli tanah dekat sini dengan berharga RM255M mostly akan menjadi pegangan kekal dan kebanyakan pekerja kat KL akan berpindah ke TRX apabila siap nanti pada 2020.

Menara Affin Bank baru ini akan memperlihatkan 43 tingkat untuk pejabat, 4 tingkat podium parking, 3 tingkat parking bawah tanah dan di bina di tanah sebesar 1.25 ekar. Tanah sekangkang kera tu harga RM255M perghh.

Operator yang akan buat pembinaan ini adalah IJM, sape yang kerja jual property ke or terlibat dalam pembinaan bangunan dog ini memang suka buat bangunan besar-besar sebab untung giler, RM505M jumlah kontrak untuk membina menara ni je.

So sesiapa nak aim kerja sini kenalah tahu pengangkutan awam yang ada iaitu MRT dan walaupun TRX masih dalam pembangunan peluang pekerjaan seperti di KLCC amatlah cerah.

Menara Affin Bank_1

Menara Affin Bank_3

Menara Affin Bank_2 (168)

infoareel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *